Så får du en edge inom betting på hockey

När man väl bestämmer sig för att ta steget ifrån att bara titta på hockey som supporter till att försöka tjäna pengar på sin kunskap om sporten så gäller det att ta ett par saker i beaktning. En grundförutsättning för att kunna tjäna pengar på sportsbetting i det långa loppet är att man har en så kallad edge, på svenska kanske bäst översatt till fördel, gentemot spelbolaget som du bettar mot. Det gäller helt enkelt att veta när oddsen är till din fördel och inte till bolagets. Det är sånna spel som bland andra professionella spelare letar efter när de går igenom de möjliga betten på olika hockeymatcher. En edge är det samma som att ha information som spelbolaget inte sitter på. Men hur tillskansar man sig då denna information som man sedan kan använda för att satsa sina pengar på de bet där oddsen är till ens fördel?

Tråla internet på information

När en fiskare trålar så släpar denne ett nät efter sin båt som fångar allt i sin väg. Stort som smått. Det som saknar värde slängs sedan tillbaka. På samma sätt behöver du söka på internet efter information som kan vara till din fördel. På sidor som hockeytoday.se kan man alltid hålla sig ajour med det senaste läget för lagen i de olika ligorna. På supporterforum kan man även fråga intiterade supportrar om det aktuella läget i truppen. Många av dem besöker dagligen träningar och har stenkoll på saker som skadelägen och spelares form.

Besök träningar

Bor du i en stad med ett hockeylag i någon av de högre serierna? Bli den engagerade supportern. Besök lagets träningar så ofta som möjligt. På så sätt håller du dig ajour med skadeläget i truppen och annat som skulle kunna påverka utgången i nästkommande match. Ibland försöker lagen hålla eventuella skador hemliga fram till och med matchstart och är det så att de gör detta, så kan det mycket väl vara så att spelbolaget kanske missat skadan på nyckelspelaren.